DEV fotografie

OVER DEV


Klik, klik, klik...zo liep er jaren geleden een klein meisje met een (kapot) wegwerpcameraatje in het rond. Een vogel, klik. De nieuwe kast van moeders, klik. En iedereen die op visite kwam, moest op de 'foto'...KLIK!

Er volgde een goed aantal jaar stilte, als tiener ben je met andere zaken bezig. Maar creativiteit laat zich niet temmen. Van het een kwam het ander en heb ik een spiegelreflexcamera aangeschaft.
Het voelde gelijk weer zo fijn om weer te fotograferen!

Maar ik wilde meer, een aantal cursussen en workshops leidde ertoe dat ik met een aantal fotografen mee ben geweest als 'second shooter' en WOW, wat was dat leerzaam en gaaf om te doen!

Deze website is het begin van mijn droom. In 2019 heb ik de volgende stap gemaakt en DEV fotografie ingeschreven bij de kamer van koophandel. 

Mijn naam is Diana Valck en ik woon met mijn twee dochters een hond en een kat in Schiedam. Zoals u hiervoor heeft gelezen is fotografie mijn grote passie en ik ben ontzettend blij dat ik er mijn werk van heb kunnen maken.

Mijn missie is om uw wens vast te leggen met de focus op datgene wat belangrijk voor รบ is. Kijk rustig rond op mijn website.

Heeft u een vraag, neem dan geheel vrijblijvend contact op.

Bedankt voor uw bezoek en graag tot op uw volgende fotoshoot, KLIK!

dev-fotografie.nl wie ben ik

© 2022 DEV fotografie

Thema door DEV fotografie

Facebook